Algemene voorwaarden

Copyright info
Niets van deze site mag door derden zonder toestemming van decozuilen.nl gebruikt worden. Alle rechten zijn voorbehouden aan decozuilen.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met de directie van decozuilen.nl te bereiken via onze contact pagina of postadres (zie garantie en klachten).

Bestelling en logistiek proces
Uw bestelling wordt doorgaans binnen 7 – 10 werkdagen afgehandeld. Alle gemelde en vermelde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid.
Wanneer u bepaalde dagen niet thuis bent dient u dat aan te gegeven bij "opmerking" in het bestelsysteem of achteraf per mail.

Uitvoering
Decozuilen.nl behoudt zich het recht voor om, zonder vooraf toestemming, wijzigingen in de afwerking ten goede van de kwaliteit en/of de uitstraling uit te voeren.

Prijzen en leveringsvoorwaarden
Alle opgegeven prijzen van de aangeboden artikelen zijn in Euro.
Wij berekenen geen verzendkosten boven een aankoopwaarde van €50,00
Op kosten van decozuilen.nl wordt uw pakket 2 x aangeboden door TransMission.

Afhalen in Roermond:
U kunt uw bestelling zonder verzendkosten bij ons afhalen.

Verzenden:
Wij verzenden binnen Nederland, Duitsland en België gratis vanaf een besteding van €50,-
Op het moment dat de bestelling vertrekt bij decozuilen.nl ontvangt u een e-mail met de pakket gegevens. Vanaf dan kunt u makkelijk volgen waar uw pakket zich bevind.

Orderbevestiging en betalingsvoorwaarden
Plaatst u een bestelling via Internet dan ontvangt u direct een automatische orderbevestiging per e-mail met daarin de totale kosten.

Indien de gegevens op de orderbevestiging niet juist zijn of u de bestelling wilt wijzigen, dient u hierover binnen 24 uur schriftelijk per e-mail contact op te nemen met decozuilen.nl. Na het verstrijken van deze termijn wordt aangenomen dat de koper de orderbevestiging als juist erkent.

De klant betaalt het op de orderbevestiging vermelde bedrag onder vermelding van het ordernummer. De betaling dient binnen 5 dagen na orderdatum op Rabobank bankrekening NL34RABO0105394211 ten name van Past + Present B.V. binnen te zijn.

Verzending
Bestellingen worden doorgaans verzonden via TransMission.
Aan het verzenden van de artikelen wordt de grootst mogelijke zorg besteed.
Wanneer de bezorger uw pakket aanbied met een beschadigde verpakking mag u deze aannemen mits u dit meld aan de bezorger. ( duidelijk door de bezorger een aantekening in zijn systeem laten maken )
Wij garanderen dat alle artikelen deugdelijk worden verpakt voor verzending. Het risico tijdens het transport van de door de klant bestelde artikelen is tot het moment van ontvangst door de klant voor decozuilen.nl. Het risico van verlies of beschadiging van de producten die decozuilen.nl u levert, gaat op u over op het moment waarop deze worden geleverd. Het risico van de eventuele retourzending van de artikelen is voor de klant.

Decozuilen.nl behoudt zich het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren of om niet het volledige bedrag te crediteren als het vermoeden bestaat dat het artikel al gebruikt is, door de klant is beschadigd of dat producten speciaal naar wens en smaak in uw opdracht door ons zijn geproduceerd.

Onjuiste bezorging
Indien u gaat verhuizen dient u decozuilen.nl hier zo spoedig mogelijk over te informeren. Zolang decozuilen.nl geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij decozuilen.nl bekende adres. Bij het ontvangen van niet bestelde artikelen, dient de klant decozuilen.nl hiervan binnen 48 uur op de hoogte te stellen. Indien decozuilen.nl aan u onjuiste gegevens vermeldt, dient u dit zo spoedig mogelijk te melden.

Retouren
Decozuilen.nl fabriceert na uw bestelling uw product op gewenste maat en kleur. Producten die op maat en smaak voor u en in uw opdracht worden gefabriceerd kunnen niet worden geretourneerd.

Regelgeving en Privacy
Past + Present BV gebruikt enkel en alleen uw persoonlijke gegevens voor het verwerken van de door u geplaatste order in 1 van onze webshops. Door een bestelling te plaatsen in ons systeem geeft u akkoord dat wij uw gegevens of aanvullingen per e-mail of telefoon mogen gebruiken voor het verwerken van uw bestelde order. Mailings vanuit 1 van de webshops of subverwerkers ( transporteurs ) hebben enkel betrekking op de verzending / voortgang van uw bestelde pakket of ter info van de producten of veranderingen binnen ons assortiment.
Via de nieuwsbrief kan u zich aan of afmelden voor de nieuwsbrief in onze organisatie.
Past + Present BV werkt enkel met vertrouwde partijen als zijnde subverwerkers voor het verzenden van uw bestelde producten maar kan daardoor niet aansprakelijke gesteld worden voor activiteiten waar wij geen grip en of kennis van hebben in de ruimste zin van het woord.

Garantie en klachten
Na aflevering van de bestelling heeft u de verplichting om direct te onderzoeken of de producten in orde zijn. ( schade door transport ) Indien dit niet het geval is, dient u decozuilen.nl daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur na levering per e-mail, en gemotiveerd kennis te geven waarna de klacht in behandeling wordt genomen. Bij de klacht dient u duidelijke foto s te sturen van de verpakking en klacht zelf.
Decozuilen.nl zal uiteraard eventuele klachten naar alle redelijkheid proberen op te lossen.

Decozuilen.nl ( onderdeel van Past + Present BV )
Bakkerstraat 7
6041 JP Roermond

of e-mail adres: info@decozuilen.nl

Voor de gevolgen van zetfouten op deze website kan decozuilen.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
  • decozuilen.nl | betalen via iDeal
  • Facebook
  • decozuilen.nl | volg ons op Twitter
  • decozuilen.nl | betalen via PayPal
  • decozuilen.nl | betalen via PayPal
  • decozuilen.nl | betalen via uw eigen bank
© 2014 - 2023 decozuilen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel